Mobilimes: verschil tussen versies

Uit Limes-wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Een mobiel informatiecentrum voor de Romeinse Limes)
Regel 1: Regel 1:
 
==Een mobiel informatiecentrum voor de Romeinse Limes==
 
==Een mobiel informatiecentrum voor de Romeinse Limes==
  
[[Bestand:Mobilimes-transport.jpg|400px |right]]De [[Mobilimes]]De '''MobiLimes''' is een expositie op wielen waarin informatie over de Limes in Nederland en Europa wordt gegeven. Een rijdende tentoonstelling.  Het is één van de middelen om de Limes meer op de kaart te zetten.
+
[[Bestand:Mobilimes-transport.jpg|400px |right]]De '''MobiLimes''' is een expositie op wielen waarin informatie over de Limes in Nederland en Europa wordt gegeven. Een rijdende tentoonstelling.  Het is één van de middelen om de Limes meer op de kaart te zetten.
  
  
Regel 8: Regel 8:
  
  
[[Bestand:Mobilimes-touchtable.jpg|500px |right]]De [[Mobilimes]]De MobiLimes is een mobiel informatiecentrum in een nieuwe op maat gebouwde schaftwagen. Het laat voor een breed publiek beeldend zien wat de Romeinen ons gebracht hebben en wat er zich rond de Limes af heeft gespeeld. Ingrediënten zijn: een film, informatiepanelen, foto’s van vondsten, een overzichtskaart, de Limeswiki, een touchtable, digitale romeinen spelletjes voor kinderen en lokale informatie etc.  
+
[[Bestand:Mobilimes-touchtable.jpg|500px |left]]De MobiLimes is een mobiel informatiecentrum in een nieuwe op maat gebouwde schaftwagen. Het laat voor een breed publiek beeldend zien wat de Romeinen ons gebracht hebben en wat er zich rond de Limes af heeft gespeeld. Ingrediënten zijn: een film, informatiepanelen, foto’s van vondsten, een overzichtskaart, de Limeswiki, een touchtable, digitale romeinen spelletjes voor kinderen en lokale informatie etc.  
  
 
Het initiatief voor de MobiLimes is genomen door de stichting ‘Werk aan de Linie’ en communicatiebureau Podium.
 
Het initiatief voor de MobiLimes is genomen door de stichting ‘Werk aan de Linie’ en communicatiebureau Podium.

Versie van 28 jun 2013 om 14:21

Een mobiel informatiecentrum voor de Romeinse Limes

Mobilimes-transport.jpg
De MobiLimes is een expositie op wielen waarin informatie over de Limes in Nederland en Europa wordt gegeven. Een rijdende tentoonstelling. Het is één van de middelen om de Limes meer op de kaart te zetten.


De Mobilimes is een educatief en creatief middel, die langs de hele Limes en door heel Nederland kan worden ingezet bij bijeenkomsten, evenementen en bijvoorbeeld braderieën.


Mobilimes-touchtable.jpg
De MobiLimes is een mobiel informatiecentrum in een nieuwe op maat gebouwde schaftwagen. Het laat voor een breed publiek beeldend zien wat de Romeinen ons gebracht hebben en wat er zich rond de Limes af heeft gespeeld. Ingrediënten zijn: een film, informatiepanelen, foto’s van vondsten, een overzichtskaart, de Limeswiki, een touchtable, digitale romeinen spelletjes voor kinderen en lokale informatie etc.

Het initiatief voor de MobiLimes is genomen door de stichting ‘Werk aan de Linie’ en communicatiebureau Podium.

Mobilimes int.jpg

Binnenkort verschijnt informatie hoe de Mobilimes kan worden ingezet. Dan gaat de Mobilimes On Tour! Image004.jpg